Organisatie Twenterandrun

Stichting Sportpromotie Twenterand
Kruisingastraat 14
7671 EM, Vriezenveen


Wie zijn wij?

De stichting Sportpromotie Twenterand is opgericht in 2003 ter promotie van sportevenementen in de Gemeente Twenterand. Het idee is ontstaan tijdens de lange duurlopen die enkele Vriezenveners deden ter voorbereiding op de New York Marathon 2002. Zo kwam de nu bekende Twenterandrun tot stand, een leuk evenement met een uitstraling naar de gehele regio. Het eerste jaar trok de wedstrijd 630 deelnemers en was de organisatie zeer tevreden, de deelnemers ook, want in 2004 kwamen er het liefst méér dan 1000 deelnemers naar Vriezenveen. Er werden enkele uitstekende sponsoren binnen gehaald en het evenement is in enkele jaren uitgegroeid naar één van de grotere wedstrijden die er in Overijssel zijn!

Naast de vele sponsoren die de stichting een warm hart toedragen zijn er de vele onmisbare vrijwilligers en helpers die deze grootschalige evenementen mogelijk maken en daardoor dus onontbeerlijk zijn.

De insteek van de organisatie is dan om zo veel mogelijk inwoners van de gemeente Twenterand te betrekken in onze sportevenementen. Dat kan als publiek, deelnemer of vrijwilliger, met andere woorden iedereen is welkom!


Organisatie:

Organisatie is in handen van de Stichting Sportpromotie Twenterand.

Secretariaat: Kruisingastraat 14, 7671 EM  Vriezenveen, Tel: 06-30194438