Naast Twenterandrun nu ook Obstacle Mud Run!

Vol TROTS willen we jullie laten weten dat we naast de Twenterandrun een 2e evenement gaan organiseren in Vriezenveen.

Op 2 juli zal voor de 1e keer de “Tot de nek in de drek Obstacle Mud Run” gehouden worden.

De 14e editie van de traditionele Twenterandrun zal plaatsvinden op vrijdag 3 juni 2016.

Waar we in het verleden “De nacht van Twenterand” hadden gaan we dus nu in samenwerking met diverse instanties iets neer proberen te zetten waar de gehele gemeenschap van kan gaan genieten. Een Obstacle Mud run, op en rond de sportterreinen van sportpark het Midden, voor jong en oud.

De Start-finish locatie is het manegeterrein van de Vjenneruiters. Een pracht van een locatie waar we zeer enthousiast over zijn als bestuur. Na diverse goede gesprekken met het bestuur van de Vjenneruiters zijn we er samen van overtuigd dat we iets prachtigs neer kunnen zetten voor de gehele gemeenschap. Tevens denken we in hen een hele mooie partner te hebben gevonden met veel kennis, enthousiasme en gedrevenheid. Ze hebben zeker de nodige ervaring met het organiseren van evenementen op grote schaal en beschikken dus over een pracht locatie waar we graag gebruik van maken.

Tijdens de Mud Run op 2 juli zal er ook een heuse boerenmarkt zijn op het terrein van de Vjenneruiters. Hier zal voor jong en oud wat te doen zijn en deze markt is het bezoeken meer als waard.

Uiteraard zal de dag worden afgesloten met een afterparty.

In de afgelopen maanden zijn we al erg druk geweest om dit evenement te kunnen lanceren. Uiteraard in goed overleg met vele belanghebbenden en instanties die we hierbij nodig zijn. De gemeente Twenterand is vanzelfsprekend de meest belangrijke partij in deze en is gelukkig zeer enthousiast over onze plannen en ideeën. Zij hebben ook zeker de overtuiging dat we Twenterand dus opnieuw zeer positief op de kaart zullen zetten.

Gedurende de komende weken gaan we de websites dus verder inhoud geven waarbij details van diverse zaken zeker uitgebreider aan bod komen.

Stichting Sportpromotie Twenterand

Voorzitter André Spit