TWENTERANDRUN 2024

31 mei 2024

Hardlopen in Twente - Twenterandrun.nl

Of je nu een wedstrijdatleet bent of een recreant, dat maakt helemaal niets uit. Door je in te schrijven voor de Twenterandrun heb je iets om naar uit te kijken. Je hebt een echt einddoel. Motivatie genoeg  om te gaan hardlopen.

Leuk dat je geïnteresseerd bent

Elk jaar verwelkomen we talloze enthousiaste hardlopers uit Twente en ver daarbuiten om deel te nemen aan Twenterandrun 2024, een fantastisch sportief evenement in Vriezenveen. De energie is voelbaar terwijl de lopers genieten van de route, omringd door muziek en aangemoedigd door het enthousiaste publiek.

Schrijf je vandaag nog in voor Twenterandrun 2024 en maak deel uit van dit onvergetelijke sportieve hoogtepunt. Deze run brengt lopers, supporters en vrijwilligers samen voor een avond vol passie voor hardlopen en gemeenschapszin. Ren mee tijdens Twenterandrun 2024 en ontdek waarom dit evenement een must is voor liefhebbers van hardlopen!

Hardlopen Twenterandrun 2023

Ben je nog niet aan het hardlopen?

Twenterand kent een levendige hardloopgemeenschap met diverse loopgroepen waar je je bij kunt aansluiten. Deze groepen bieden ondersteuning, gezelligheid en motivatie. Als deze stap nog te groot lijkt, bieden we beginnende loopschema's aan op onze website. Zo kun je op jouw eigen tempo beginnen en langzaam je weg vinden naar groepsactiviteiten.

Het beginnen met hardlopen kan een trans formatieve reis zijn. Het vergt toewijding, maar de beloningen zijn de inspanning waard. Dus, waar wacht je nog op? Trek die schoenen aan, zet die eerste stap en ontdek het geweldige avontuur dat voor je ligt!

Twenterandrun 2024

1. Gezondheidsvoordelen

Hardlopen versterkt je hart, verbetert uithoudingsvermogen en bevordert gewichtsverlies. Het heeft ook positieve effecten op je mentale welzijn, stressvermindering en zelfvoldoening.

2. Toegankelijkheid

Met minimale benodigdheden, zoals goede schoenen en comfortabele kleding, kun je overal rennen: in parken, langs rivieren of door buurten.

1. Begin Langzaam

Luister naar je lichaam en begin rustig. Loop-wandelintervaltrainingen zijn ideaal om je uithoudingsvermogen op te bouwen.

2. Luister naar Je Lichaam

Negeer geen pijntjes; geef je lichaam tijd om te wennen aan deze nieuwe activiteit om blessures te voorkomen.

1. Vier Je Successen

Elke vooruitgang telt. Vier elke afstand die je verder rent of elke extra minuut die je volhoudt.

2. Variatie en Gemeenschap

Ontdek lokale loopgroepen in Twenterand voor ondersteuning en motivatie. Als dat nog te veel is, bieden onze site beginnersschema's om thuis te beginnen.

Begin vandaag nog met hardlopen en ontdek de vele voordelen voor je gezondheid en welzijn!

Evenementen Sportpromotie Twenterand 2024

Tot de Nek in de Drek 06 juli 2024
Als er iets gaaf is, dan is dat Tot de Nek in de Drek!
Deze, tot 2 keer toe als beste Mud Run van Nederland bekroonde, Mud Run is in één woord geweldig! Onder toeziend oog van Steven Pig lopen, klimmen en kruipen ruim 7.000 mensen door het parcours in Vriezenveen.

Triatlon Vroomshoop 2024
Na het succes van de eerste Triatlon in 2022 onder de vleugels van Sportpromotie Twenterand zal dit sportspektakel ook in de toekomst voortgezet worden.

Toen wij benaderd werden met de vraag of wij als Sportpromotie Twenterand de organisatie van de triatlon in het vervolg op ons wilden nemen, hebben wij “ja” gezegd, maar daarbij wel de voorwaarde gesteld dat we dat alleen maar kunnen doen met de medewerking van lokale vrijwilligers uit Vroomshoop en dat is gelukt”.

Sponsoren

Bij onze organisatie begrijpen we de onschatbare waarde van ondersteuning in al zijn vormen. Een onvergetelijk hardloopevenement draait om meer dan alleen deelnemers; het vraagt om enthousiaste supporters, een aantrekkelijke setting, gulle sponsoren, betrokken instellingen en toegewijde vrijwilligers. Wil jij graag deel uitmaken van dit bijzondere evenement? Of heb je een briljant idee dat je met ons wilt delen? Aarzel niet en neem contact met ons secretariaat@sportpromotietwenterand.nl.

Scroll naar boven