2 Juli Clinic tot de nek in de drek – Obsacle mudrun

Als voorbereiding voor 2 juli en om alvast een deel van het parcours te laten zien organiseren we op zaterdag 2 april a.s. een clinic. En wij nodigen jou hiervoor uit!

De organisatie van deze clinic van 2 april is in handen van SportvoedingWebshop.com en de organisatie van Tot de Nek in de Drek. Twee partners die al langere tijd samenwerken; want ook voor de deelnemers aan de Twenterandrun verzorgt SportvoedingWebshop.com de sportvoeding.

Zowel de Twenterandrun als de “Tot de Nek in de Drek Obstacle Mud Run” valt onder dezelfde organisatie; Stichting Sportpromotie Twenterand.

Genoeg info!! Meedoen, zeggen wij! Want,…. we gaan een gave clinic organiseren. Dus; wil jij goed voorbereid aan de start staan? Zorg dan dat je erbij bent.

1.            zaterdag 2 april | 12:00 – 14:00 zorg dat je op tijd bent! | AUB uiterlijk 11:45 uur aanwezig

2.            Locatie: Grand Cafe Seven | Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen

3.            12:00 – 12:30: uitleg over voeding. Hoe bereid je je optimaal voor? Gewichtsverlies nog realiseren? Optimaal presteren tijdens het event? Zorgen voor een goede voorbereiding? Het komt allemaal voorbij tijdens een enthousiaste flits presentatie door sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis. Ook ligt er een super mooi sportvoeding pakket voor je klaar bij aankomst. Een Energy Bar, Een Energy Gel, Een bidon en natuurlijk is er sportdrank. SportvoedingWebshop bidon gevuld met Iso Drink.

4.            12:30 – 14:00 uur: we gaan het ervaren! Een deel van het parcours gaan wij verkennen. We gaan al lopend vanaf Grand Cafe Seven in Vriezenveen met de groep naar het parcours. Dus trek je sportkleren aan en laat je verrassen door gedreven en ervaren trainers. Je bent als eerste op de hoogte van een deel van het parcours. Tevens maak je kennis met andere sporters

5.            Soep! Naderhand is er soep. Natuurlijk gaan we ervoor zorgen dat je het Tot de Nek in de Drek gevoel krijgt tijdens de clinic. Maar daarna zal je een heerlijk kop soep kunnen verwachten.

*** Omdat er niveau verschil is, zullen wij verschillende groepen vormen tijdens de clinic. Dus; beginnende sporter of erg ervaren? Geen probleem. Gewoon meedoen!***

INSCHRIJVEN EN VOORWAARDEN | MELD JE AAN EN SCHRIJF JE IN VOOR DE CLINIC

  • Wij vragen een bedrag van €5,- voor deelname aan de clinic
  • Je kan dit bedrag CONTANT betalen bij binnenkomst op de clinic dag op zaterdag 2 april
  • hiervoor krijg je een uitdagende training van professionele trainers, soep, SportvoedingWebshop.com Energy Bar, Energy Gel, Bidon, Iso Drink Sportdrank en ….maak je kennis met een deel van het parcours en vertellen we jou meer over een deel van de obstakels

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@totdenekindedrek.nl  of via https://sportvoedingwebshop.surveytalent.com/survey/inschrijven-clinic-tot-de-nek-in-de-drek-2-april .