16e editie van de Twenterandrun belooft ook dit jaar weer een succes te worden.

We hebben er als bestuur weer alles aan gedaan om ook nu weer vele honderden hardlopers van jong tot oud of heel oud een plezier te doen.

Als het weer een beetje mee zit dan zal er ongetwijfeld ook weer een talrijk en uitbundig publiek langs het bonte parcours staan.

Samen met de immer ludieke loop door de feesttent maakt onze loop elk jaar toch wel weer byzonder met eigenlijk allemaal winnaars. Vanwege de verwachte hoge temperaturen gaan we er voor zorgen dat er elke ronde van 2,5 km 3 drankposten zijn dus dat moet zeker goedkomen. Uiteraard is er nadien weer de sportdrank van Sportvoedingswebshop en stelt Label+ voor elke deelnemer een flesje water beschikbaar. Samen met het nodige fruit zal dit ervoor zorgen dat het energiepeil weer gauw op orde is. De kids en de Glopers krijgen uiteraard weer hun welverdiende medaille en ook nog eens een extra appel van de Rabobank aangeboden.

Ook zal onze TROTSE medehoofdsponsor deze avond voor elk kind dat de finish bereikt een zak met appels beschikbaar gaan stellen aan de stichting Manna.

Qua wedstrijd zullen we wederom de regionale toplopers weer aan de start zien verschijnen waarbij de bedrijvenloop competitie ook altijd een hoogtepunt is met een bijzonder hoog niveau.
DJ Luuk zal halverwege het parcours de deelnemers en het publiek wederom trakteren op een stuk opzwepende muziek en ook het inmiddels bekende dweilorkest zal dit jaar niet ontbreken.
Uiteraard is er ook voor de inwendige mens het nodige aan drank en food voorhanden.

En als klap op de vuurpijl hebben we dit jaar niemand minder dan de bekende DJ van 538 Rick Romijn bereid gevonden om er samen met ons een mooie afterparty van te maken.

Als bestuur met al onze vrijwilligers en sponsoren en instanties zijn we er bijna weer klaar voor en hebben we er weer zin aan met elkaar. Laten we er ook dit jaar met z’n allen weer een mooi hardloopfestijn en dorpsfeest van maken.

Met sportieve groet,

André Spit voorzitter

Namens het bestuur van de Stichting Sport Promotie Twenterand